Nieuwsbrieven

 

 

Sinds 1 februari 2021 zijn er meer mogelijkheden om te kwalificeren voor de functie van pedagogisch medewerker. Dat hebben cao-partijen in de kinderopvang besloten. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de wens tot meer en snellere instroom van pedagogisch medewerkers.

 

VERSNELD INSTROMEN VAN PEDAGOGISCH MEDEWERKERS DOOR VOLGEN VAN DEZE VIRTUELE SCHOLING

Wil jij snel aan de slag in de kinderopvang of ken jij iemand die snel aan de slag wil in de kinderopvang? KIKI Training & Coaching biedt een praktijkgerichte scholing die leidt tot de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers. Vanaf de eerste scholingsdag mag jij gelijk aan de slag op de groep!

De scholing bestaat uit 5 scholingsdagen en wordt versneld en virtueel gegeven. In deze versnelde scholing staat pedagogiek 0 – 13 jaar centraal.

Eerstvolgende mogelijkheden:

  • Aanvang maandag 17 mei 2021, virtueel, scholing afgerond op 25 juni 2021
  • Aanvang dinsdag 14 september 2021, virtueel, scholing afgerond op 16 november 2021

Voor vragen over deze of andere scholingen en/of kwalificatie-eisen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je dan graag verder!

*Deze scholing is tevens branche erkend voor pedagogisch medewerkers niveau 4, die de functie als pedagogisch beleidsmedewerker en/of coach willen gaan uitoefenen.

Meld je nu aan voor de versnelde scholing!

Check mijn diploma!

Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *