PEDAGOGISCH VERRIJKEN MET BEER KIKI

Het leukste ontwikkelingsstimulerings programma voor ieder kind!

Ken je mij al? Ik ben Kiki

Verrijk jezelf, zodat je daarna de kinderen en de groep kunt verrijken. Het begint bij jou!

Een programma voor ontwikkelingsstimulering – is dat wel nodig? Kinderen ontwikkelen zich toch zelf in hun eigen tempo? Precies! Het enige wat jij hoeft te doen, is heel goed naar de kinderen kijken, hun ontwikkeling volgen en (als er ruimte voor is) hen een stapje verder helpen. 

Bij KIKI Training & Coaching willen we het allerbeste voor de kinderen en het allerbeste voor de pedagogisch professionals. Persoonlijke ontwikkeling duurt immers een leven lang en kinderen dragen de ontwikkelingskansen al in zich. Wij dagen alle pedagogisch professionals uit om al die bloemen in de knop een (speel)veld te bieden met vruchtbare grond, waarop duizend bloemen in volle pracht kunnen gaan bloeien. Ons motto is dan ook: Laat kinderen bloeien door zelf te groeien!

‘VErrijken met Kiki’ De nieuwe VE-methode voor in de kinderopvang en het onderwijs!

Wat doen kinderen het liefst? Precies… spelen! En dat is niet zonder reden. Dat is hoe kinderen de wereld om zich heen leren ontdekken. We mogen kinderen dus voldoende ruimte geven om te spelen, omdat door spel de basis in het brein gelegd kan worden en kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kan dat ook met Voorschoolse Educatie? Dat draait toch om lesjes, toetsen en meetbaarheid? Bij KIKI Training & Coaching weten we dat dat kan. Wij hebben de VE-methode ‘VErrijken met Kiki’ ontworpen. De VE-methode waarbij spelen voorop staat. Met ‘VErrijken met Kiki’ leren pedagogisch professionals weer wat spelen is, met als resultaat dat de kinderen betrokken zullen deelnemen, in kunnen stappen op hun individuele niveau en pedagogisch professionals de kinderen verder kunnen helpen in hun ontwikkeling.

KIKI, ontwikkelingsstimulering voor elk kind!

NJI erkende effectieve VE Interventie

Voor gastouders hebben wij het NJI erkende VE-programma ‘KIKI, ontwikkelingsstimulering voor elk kind!’ ontwikkeld. De methode helpt gastouders een stimulerende speelleeromgeving aan te bieden en kinderen stappen te laten zetten in hun ontwikkeling. Dit thematisch ontwikkelingsstimuleringsprogramma is speels, duidelijk en laagdrempelig voor zowel kinderen als gastouders.

Inzicht is de eerste stap naar verandering!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte


Offerte of bel-
afspraak aanvragen?

Vraag nu aan en wij nemen contact met je op!