Pedagogisch deskundige

KIKI Kennisinstituut in Bunschoten-Spakenburg is op zoek naar jou!

KIKI Training & Coaching is een kwalitatief hoogwaardig trainings-, coaching- en ontwikkelbureau gericht op gastouderopvang, kinderopvang en onderwijs. Onze organisatie is volop in beweging: elke dag zien wij weer nieuwe kansen en uitdagingen en elke dag zorgt steeds weer voor positiviteit en een glimlach. In toenemende mate weet onze klantenkring ons te vinden voor uiteenlopende opdrachten op pedagogisch gebied. Vanaf 1 november mogen we ons zelf een erkende mbo school noemen onder de naam ‘Mbo KIKI‘. Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch deskundige met ervaring in de kinderopvang!

De pedagogisch deskundige gaat samenwerken met 7 collega’s op onze pedagogiek afdeling. Op onze pedagogiek afdeling worden; leermodules ontwikkelt, trainingen gemaakt en onderbouwd, pedagogisch beleidsplannen geschreven, opvoedvragen beantwoord, docenten en trainers ondersteunt etc. 

Door de samenstelling van het huidige pedagogische team gaat onze voorkeur op dit moment uit naar een pedagogisch deskundige met veel ervaring in de kinderopvang en interesse in het zelf geven van informatie bijeenkomsten aan pedagogisch medewerkers bij het implementeren van online leermodules in de organisatie.

Wat bieden we jou?

  • Een positief, enthousiast en hecht team dat trots is op onze organisatie
  • Jonge dynamische organisatie met ontwikkelkansen
  • Alle ruimte voor het volgen van onze opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  • Fijne werkplek in gezellig kantoor
  • Genoeg leuk werk om mee aan de slag te gaan.

 

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een pedagogische HBO opleiding en/of veel ervaring in de kinderopvang en HBO werk/denk niveau.
  • Minimaal 3 daagse werkweek van 8.30 / 9.00 – 17.00 uur op ons kantoor in Bunschoten. (4 of 5 daagse werkweek ook mogelijk)
  • En…. het allerbelangrijkste: zorg jij voor een glimlach op het gezicht van je klanten en je collega’s

Voldoe je aan de eisen en wil je eens met ons kennismaken? Een kop koffie/thee staat voor jou klaar!
Stuur je motivatie en c.v. naar info@kiki-s.nl

Je mag natuurlijk ook vrijblijvend eens bellen om informatie te verkrijgen? Bel dan met ons kantoor op telefoonnummer 033-7110695.