Vacature Freelance Trainer

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching verzorgt al ruim 12 jaar een totaal aanbod aan erkende scholingen, trainingen, pedagogische ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor werknemers en leidinggevende in de kinderopvang, gastouderopvang en het primair onderwijs.  

Ben jij ervan overtuigd dat een goed pedagogisch klimaat de basis is voor een kind om veilig en zelfverzekerd op te groeien, wil jij onze klanten en cursisten, van A tot Z voorzien van nieuwe pedagogische kennis met de juiste training en/of scholing? Dan zit je goed bij KIKI! Heb je daarnaast affiniteit met de kinderopvang en/of het onderwijs en wil je aan de slag als freelancer in de kinderopvangbranche? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

WAT GA JE DOEN?

Als trainer draag jij (actuele) pedagogische kennis over aan onze cursisten. Daarnaast geef je de cursisten nieuwe inzichten door de kennis te koppelen met de praktijk.


 WAT HEB JE IN HUIS?

Je beschikt over een enorm enthousiasme, bent ambitieus, klantgericht, gefocust en zelfstandig. Je brengt graag kennis over naar cursisten en helpt hen nieuwe inzichten krijgen in hun werk. 


Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: 

Zelfstandig, klantgericht en gedreven.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met 9 enthousiaste medewerkers en een groep Freelance trainers, beleidsmedewerkers en/of coaches. KIKI Kennisinstituut is gevestigd op de Zuidwenk 78-p in Bunschoten – Spakenburg.  

Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Hester Baars-Lindner.