Vacature Sales & Klantsupport

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching verzorgt al ruim 12 jaar een totaal aanbod aan erkende scholingen, trainingen, pedagogische ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor werknemers en leidinggevende in de kinderopvang, gastouderopvang en het primair onderwijs.  

Ben jij ondernemend van aard, wil jij klanten van A tot Z blij maken? Houd je van afwisseling en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Dan zit je goed bij KIKI! Je verrast klanten door je enorme klantgerichtheid, oplossingen te bieden en persoonlijk advies op maat te geven. Heb je daarnaast affiniteit met de kinderopvang en het onderwijs? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker sales & klantsupport ben jij de persoonlijk adviseur voor onze klanten. Je bent telefonisch, via live chat, WhatsApp of per e-mail beschikbaar als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je geeft informatie en advies over ons aanbod aan (erkende) scholingen en trainingen, subsidie mogelijkheden en verschillende vormen van pedagogische ondersteuning en werkt deze uit in offertes.

WAT HEB JE IN HUIS?

Je beschikt over een enorm enthousiasme, bent ambitieus, klantgericht en gefocust. Vanwege je dynamische persoonlijkheid en positieve kijk op het leven ben je sterk in advies en verkoop, aangevuld met sterke schrijfvaardigheden zodat de offertes een feestje zijn om te lezen voor de klant.

Je hebt een hbo-denkniveau en minimaal mbo-opleiding niveau 4. Een pedagogische en/of commerciële opleiding zou helemaal mooi meegenomen zijn!


Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: 

Commercieel, zelfstandig en gedreven.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met 9 enthousiaste medewerkers en een grote groep ZZP-trainers. KIKI Kennisinstituut is gevestigd op de Zuidwenk 78-p in Bunschoten – Spakenburg. 


Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Hester Baars-Lindner.