Vacature Freelance pedagogisch beleidsmedewerker/coach

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching verzorgt al ruim 12 jaar een totaal aanbod aan erkende scholingen, trainingen, pedagogische ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor werknemers en leidinggevende in de kinderopvang, gastouderopvang en het primair onderwijs.  

Ben jij ervan overtuigd dat een goed pedagogisch klimaat de basis is voor een kind om veilig en zelfverzekerd op te groeien, wil jij onze klanten en cursisten, van A tot Z blij maken met het beleidsplan en/of de juiste pedagogische coaching? Houd je van afwisseling en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Dan zit je goed bij KIKI! Heb je daarnaast de juiste opleiding of aanvullende scholing nodig? En wil je aan de slag als freelancer in de kinderopvangbranche? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

WAT GA JE DOEN?

Als pedagogisch beleidsmedewerker lever je een bijdrage aan de totstandkoming en implementatie van pedagogische beleidsvoornemens binnen de kinderopvangorganisatie. Als pedagogisch coach verbeter je de pedagogische kwaliteit van dienstverlening en professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. Je fungeert als spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. 


 WAT HEB JE IN HUIS?

Je beschikt over een enorm enthousiasme, bent ambitieus, klantgericht en gefocust. Vanwege je positieve en creatieve kijk op het leven ben je sterk in het coachen en het helpen bij het maken van een beleidsplan.


Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: 

Zelfstandig, klantgericht en gedreven.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met 9 enthousiaste medewerkers en een groep Freelance-trainers, beleidsmedewerkers en/of coaches. KIKI Kennisinstituut is gevestigd op de Zuidwenk 78-p in Bunschoten – Spakenburg. 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Hester Baars-Lindner.