Vacature Medewerker afdeling pedagogiek

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching verzorgt al ruim 12 jaar een totaal aanbod aan erkende scholingen, trainingen, pedagogische ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor werknemers en leidinggevende in de kinderopvang, gastouderopvang en het primair onderwijs.  

Ben jij ervan overtuigd dat een goed pedagogisch klimaat de basis is voor een kind om veilig en zelfverzekerd op te groeien, wil jij onze klanten en cursisten, van A tot Z blij maken met de juiste pedagogische ondersteuning? Houd je van afwisseling en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Dan zit je goed bij KIKI! Je verrast klanten door je enorme klantgerichtheid, oplossingen te bieden en persoonlijk advies op maat te geven. Heb je daarnaast affiniteit met de kinderopvang en het onderwijs? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker afdeling pedagogiek ben jij samen met je collega’s op de afdeling de pedagogisch adviseur voor onze klanten, ondersteun je bij de ontwikkeling van trainingen en scholingen, geef je vorm aan de online leeromgeving van KIKI Kennisinstituut en ben je verantwoordelijk voor je eigen pedagogische projecten. Deze projecten kunnen bestaan uit het schrijven van een pedagogisch beleidsplan, VVE beleid, e-learning ontwikkeling en overige op maat projecten van klanten.

 WAT HEB JE IN HUIS?

Je beschikt over een enorm enthousiasme, bent ambitieus, klantgericht en gefocust. Vanwege je creatieve persoonlijkheid en positieve kijk op het leven ben je professional en creatief in het geven van pedagogisch advies en ondersteuning, aangevuld met sterke schrijfvaardigheid.

Je hebt een hbo-denkniveau en minimaal mbo-opleiding niveau 4.


Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: 

Creatief, zelfstandig en gedreven.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met 9 enthousiaste medewerkers en een grote groep ZZP-trainers. KIKI Kennisinstituut is gevestigd op de Zuidwenk 78-p in Bunschoten – Spakenburg. 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Hester Baars-Lindner.