Vacature Gastvrouw/heer + schoonmaak

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching is een kwalitatief hoogwaardig trainings-, coaching- en ontwikkelbureau gericht op gastouderopvang, kinderopvang en onderwijs. Onze organisatie is volop in beweging: elke dag zien wij weer nieuwe kansen en uitdagingen en elke dag zorgt steeds weer voor positiviteit en een glimlach. In toenemende mate weet onze klantenkring ons te vinden voor uiteenlopende opdrachten op pedagogisch gebied. Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Enthousiaste gastvrouw/heer + schoonmaak in Bunschoten-Spakenburg, die 40 schoolweken per jaar inzetbaar is!

Ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan & ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons KIKI Kennisinstituut zijn we op zoek naar een gezellige collega ter uitbreiding van het KIKI-team. Als gastvrouw/heer ontvang jij gasten bij trainingen, vergaderingen, meetings of coaching trajecten en verzorg je de koffie/thee en lunch. Tevens zorg jij er voor dat de verschillende ruimtes weer spik en span worden gemaakt na gebruik. Kortom, je bent van alle markten thuis! Belangrijk voor deze functie is dat je minimaal 15 uur per week beschikbaar bent tijdens de schoolweken. Meestal zullen de werkzaamheden plaatsvinden tussen 8.00 en 14.30 uur, in overleg zijn een deel van de werkzaamheden ook flexibel in te roosteren tussen 8.00 en 22.00 uur en/of in het weekend. Tevens is het handig als je in de buurt woont of over eigen vervoer beschikt.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
  • Je bent minimaal 15 uur per week beschikbaar; 
  • Je bent representatief en klantvriendelijk; 
  • Je bent in staat om zelfstandig en secuur te werken.

WAT bieden we jou?
  • Een marktcomform salaris;
  • Een (bij)baan bij een betrouwbare werkgever;
  • Een gezellig team met enthousiaste KIKI collega’s!


Werken bij KIKI Kennisinstituut betekent dat je onderdeel uitmaakt van een team dat staat voor gastvrijheid, enthousiasme & flexibiliteit. Wil jij ons team komen versterken? We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren kan door je gegevens hieronder achter te laten of neem contact met ons op via 033-7110695!

Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met kantoor KIKI Training & Coaching