Vacature Allround medewerker kantoor

KIKI groeit hard! Kom jij ons team versterken?

KIKI Training & Coaching verzorgt al ruim 12 jaar een totaal aanbod aan erkende scholingen, trainingen, pedagogische ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor werknemers en leidinggevende in de kinderopvang, gastouderopvang en het primair onderwijs.  

Wil jij onze duizendpoot en rots in de branding op kantoor zijn? Houd je van afwisseling en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Dan zit je goed bij KIKI! Heb je daarnaast affiniteit met de kinderopvang en het onderwijs? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

WAT GA JE DOEN?

Je gaat verscheidende werkzaamheden doen. Deze werkzaamheden zullen uiteenlopen, voornamelijk gericht op het ondersteunen van verschillende afdelingen.

 WAT HEB JE IN HUIS?

Je beschikt over een enorm enthousiasme, bent ambitieus, creatief, klantgericht, gefocust en stressbestendig. Je vind het leuk om verschillende afdelingen uit de brand te helpen. 


Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: 

Creatief, zelfstandig en duizendpoot.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met 9 enthousiaste medewerkers en een grote groep freelancer-trainers. KIKI Kennisinstituut is gevestigd op de Zuidwenk 78-p in Bunschoten – Spakenburg. 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer hieronder op een van onze vacatures.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Hester Baars-Lindner.