Talentontwikkeling ondersteboven NLP

Deze scholing verzorgen wij als open inschrijving en in-company
Inhoud

Wat is jouw persoonlijke toekomstbeeld? Ga je voor meer passie, kwaliteit en lef om te leven en wil je (nog) meer investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jezelf en je collega’s, dan is het belangrijk dat jij je persoonlijk blijft ontwikkelen. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. 

Als jij een beeld hebt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, heeft dat een positieve invloed op het resultaat. Je hebt een duidelijk doel – jij wilt bereiken wat jij voor ogen hebt. Jij gaat ervoor

In de training Talentontwikkeling Ondersteboven, die raakvlakken heeft met NLP (neurolinguïstisch programmeren), leer je om goed naar jezelf te kijken. Tijdens specifieke reflectiemomenten wordt je een spiegel voorgehouden. Jij maakt pas op de plaats en kijkt naar jezelf onder begeleiding van de trainer. Hoe zie jij jezelf? Maar ook, hoe denk jij dat de mensen om je heen – van familie en vrienden tot leidinggevenden en collega’s je zien? Zodra jij op deze vragen een duidelijk antwoord kunt geven, kun je werken aan je eigen ontwikkeling. Op welke punten kun jij jezelf verbeteren zodat je ook echt bereikt wat je wilt bereiken? Wat zet jou in beweging, maar ook, door welke factoren word jij geremd? Deze methode van zelfbewustzijn werkt verhelderend – je krijgt grip op je eigen leven en dat geeft je zelfvertrouwen een boost. In de vijfdaagse training leer jij om je zelfkennis in de vorm van persoonlijke overtuigingen en denkpatronen optimaal en bewust in te zetten voor effectieve communicatie. Je leert praktische methoden en technieken om jezelf en andere mensen beter aan te voelen en te begrijpen, zodat jij door middel van communicatie je doel makkelijker kunt bereiken en beter contact maakt met de mensen om je heen. 

Je maakt een persoonlijke groei door die van grote invloed zal zijn op je succes in het leven – privé en professioneel. ‘Talentontwikkeling Ondersteboven’ laat zien dat je leven excellent kan worden als je zelfbewust en positief leert denken en ongekende capaciteiten in jezelf ontdekt.

Planning

Startdatum

Wil je deze scholing volgen via STAP, klik  hier. Liever een andere scholing via de STAP-subsidie volgen? Ga naar ons  STAP-aanbod en kijk welke scholingen er nog meer te volgen zijn via STAP.

Deze scholing niet via de STAP volgen? Schrijf je in voor onderstaande startdata.

Talentontwikkeling Ondersteboven NLP
13 september 2022
|
09:30
KIKI, Zuidwenk 78-P Bunschoten-Spakenburg
+

Studiebelasting Totaal 50 uur

BIJEENKOMSTEN

Live klaslokaal
Maximaal 20 deelnemers
5 x 7 uur

INTERVISIE

Groepsdiscussies via community in KIKI Kennisinstituut online

LEEROMGEVING

Hand-out met theoretische verdieping in KIKI Kennisinstituut online
10 uur

BEGELEIDING

Trainer is bereikbaar via online leeromgeving. Casus bespreking en vragen tijdens bijeenkomsten.

Leerdoelen

Leerdoelen

 • Kennis van wat NLP is 
 • NLP‑technieken toepassen 
 • Inzicht in interactie- en communicatiepatronen 
 • Oude en belemmerende patronen loslaten 
 • Positiever in het leven staan 
 • Krachtiger leven 
 • Lastige situaties ombuigen 
 • Informatie filteren en beter luisteren 
RESULTAAT

Resultaat

Na het volgen van deze training sta je krachtiger en positiever in het leven. Je bent gemotiveerd om tevreden te zijn met jezelf en stelt makkelijker doelen om te leven met LEF! 

Doelgroep, certificeren en kosten

DOELGROEP

Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie én alles uit het leven wil halen. 

CERTIFICERING

 • Portfolio met een voldoende beoordeling
 • Eindpresentatie van verworven kennis en vaardigheden
 • 80% aanwezigheid


Certificering is persoonsgebonden en er wordt alleen een certificaat uitgereikt als aan de certificeringseisen is voldaan.

KOSTEN

Open inschrijving € 950,00*

*Btw vrijgesteld CRKBO