NL leert door

Je pedagogisch ontwikkelen bij KIKI kan nu gratis!

Deze pagina is nog onder constructie. Op het moment dat wij te horen hebben gekregen dat we de subsidie toegekend krijgen maken we deze pagina compleet. Hieronder vind je alvast een eerste impressie van de pagina en ons aanbod.

Wil je investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jezelf als werknemer, dan mag je deze gratis ontwikkelkans niet missen! Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders.

Vanaf 8 september 2021 is het dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ tijdelijk mogelijk om gratis erkende scholing te volgen bij KIKI Kennisinstituut Online. Dit door middel van Blended learning, een combinatie van online leren en contactonderwijs, in ons (virtuele) klaslokaal. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een korte training om een specifieke vaardigheid te leren of om scholing te volgen voor een bepaald beroep of specifieke functie.

Op dit moment bereiden wij de subsidieaanvraag voor, die we tussen 1 en 8 september kunnen indienen. Als wij de subsidie gegund krijgen, kun jij vanaf dat moment gratis de korte cursus of ‘erkende’ scholing volgen bij KIKI Kennisinstituut Online. Je hoeft je tegen die tijd alleen maar aan te melden via onze website. Wij handelen verder de administratie af.

Wanneer ons aanbod beschikbaar komt, laten wij dit weten. Houd daarom deze website in de gaten voor de actuele stand van zaken of doe een vooraanmelding onder aan de pagina en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Voor de subsidieregeling ‘NL leert door’ hebben we een speciaal aanbod gecreëerd. De trainingen en ‘erkende’ scholingen die te volgen zijn, zijn ingedeeld in 3 categorieën: A €150,00, B €500,00 en C €1500,00. 

Meer weten over ons aanbod? Hieronder vind je ons aanbod van trainingen en ‘erkende’ scholingen die wij gratis aanbieden per categorie:

Categorie A (€ 150,00)

Werken met de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld

Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt? NLP

Verder kijken dan gedrag (Systeem In-Zicht)

Effectiever communiceren met
NLP

Educatieve kwaliteit gastouderopvang

Pedagogische kwaliteit gastouderopvang

Educatieve kwaliteit kinderopvang

Pedagogische kwaliteit kinderopvang

Categorie B (€ 500,00)


Baby’s In-Zicht, CAO erkende scholing 0-jarige

KIKI, ontwikkelingsstimulering voor elk kind

Vergroot je coachingsvaardigheden

Pedagogisch VErrijken 

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang…

Categorie C (€ 1500,00)


Beleidsmedewerker en coach pedagogische kwaliteit, CAO erkende scholing

Alles wat je  aandacht geeft groeit.

Blijf op de hoogte en doe een voorinschrijving!

Hoor als eerste dat we de subsidie toegekend hebben gekregen, door je aan te melden voor de nieuwsbrief en een voorinschrijving te doen!

STAP-subsidie

LEVEN LANG LEREN IN HET MKB

Deze subsidie kan je vanaf maart 2022 aanvragen!