Masterclasses

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren!

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren!

De door KIKI Training & Coaching georganiseerde masterclasses geven je nieuwe inzichten en helpen je visie op het vak te verscherpen. Onder enthousiaste begeleiding van experts en samen met andere professionals uit je vakgebied worden leerzame en inspirerende onderwerpen behandeld. Tijdens de masterclasses ontmoet je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak!

Locatie:

Vakgebied:

Cursussoort:

banner
Masterclass 'Andermans model van de wereld'
Masterclass
Gedrag is iets wat we vaak bestempelen als goed of slecht, maar dat zegt niets over de persoon zelf. Wat iemand in gedrag laat zien, is een optelsom van zijn of haar verleden. Door respect te hebben voor iemands wereldmodel ben je bereid deze te verkennen en te leren begrijpen.
Informatie
banner
Masterclass 'Je kind als spiegel'
Masterclass
Kinderen zijn onze spiegels en omdat ze zo dicht bij ons staan, kunnen zij beter dan wie dan ook een boodschap aan ons overbrengen.
Informatie
banner
Masterclass Anna Verwaal
Masterclass
De aansprekende beelden en heldere verhalen, aangevuld met verwijzingen naar wetenschappelijke bevindingen, maken duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s, onszelf, kinderen en ouders kunnen beïnvloeden.
Informatie
banner
Masterclass 'Kinderen zijn kleine wetenschappers'
Masterclass
Kinderen leren veel meer dan volwassenen denken. En dat doen ze in een razend tempo. Kruip samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras in het hoofd van het kind en ontdek hoe hun hersencellen zichzelf organiseren.
Informatie