Nieuwsbrieven

We zijn alweer op weg naar eind mei 2021 en het is nog steeds een bewogen jaar! Heb jij de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker en/of coach 2021 al ingevuld, heb jij nagedacht hoe je de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker voorschoolse educatie (VE) gaat invullen in 2022 en heb jij het VE-beleid al klaarliggen?

Elk jaar moet een kinderopvangorganisatie een pedagogische beleidsmedewerker/coach in huis hebben die de pedagogische kwaliteit in de opvang optimaliseert. Daarnaast is het vanaf januari 2022 verplicht om een pedagogisch beleidsmedewerker in te zetten die zich volledig richt op de VE in de organisatie. Het aantal uren dat de pedagogisch beleidsmedewerker VE in een jaar moet worden ingezet, wordt berekend door het aantal op 1 januari van dat jaar ingeschreven doelgroepkinderen bij de kinderopvang te vermenigvuldigen met 10 uur.

KIKI Training & Coaching heeft pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches die klaar staan om de verplichte uren in jouw organisatie in te vullen. Daarnaast kunnen zij helpen met een coachplan voor 2022, waarin de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker VE eventueel verwerkt zijn en met het VE-beleid vormgeven. Onze pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches hebben de kennis en vaardigheden om de pedagogische kwaliteit in de organisatie verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

INHUREN PEDAGOGISCH BELEIDSMEDEWERKER / COACH

Hecht jouw organisatie ook veel waarde aan professionalisering en voortdurende kwaliteitsverbetering? Maar ontbreekt het aan de tijd en de mensen om hier goed mee bezig te zijn?

KIKI Training & Coaching heeft de oplossing


Wat houdt het in?

KIKI Training & Coaching neemt je het werk uit handen door onze pedagogisch beleidsmedewerker/coach te koppelen aan jouw organisatie. Zo voldoet de organisatie aan de eis van IKK en de GGD met betrekking tot de pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Tijdens het intakegesprek worden de wensen vanuit de organisatie besproken met de pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Hierbij wordt er rekening gehouden met de wettelijke eisen die gesteld zijn. Vanuit hier wordt een plan van aanpak opgesteld (coachplan/scholingsplan). Dit plan kun je volledig of deels laten uitvoeren door een pedagogisch coach, beleidsmedewerker en/of trainer van KIKI Training & Coaching.

Wat zijn de voordelen?
De organisatie voldoet aan de eisen van de IKK en GGD en kan wanneer nodig beschikken over een IKK-gecertificeerde pedagogisch beleidsmedewerker, pedagogisch coach en VVE-coach.

Jij bepaalt of je de kosten in termijnen betaald (abonnement) of op basis van de gemaakte uren per maand.

Klik hier voor meer informatie en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.