Pedagogische kwaliteit in de praktijk – Gilde

In dit gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak!

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Het ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’ – Gilde is daarop het antwoord. In dit Gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door binnen het Gilde deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten, verdiepende trainingen en workshops – allemaal gericht op pedagogische kwaliteit!

Intervisiebijeenkomsten

10 keer per jaar organiseert KIKI Training & Coaching speciale intervisiebijeenkomsten live en virtueel. Intervisie is effectief en leerzaam! Je praat met collega’s of vakgenoten over vraagstukken uit de dagelijkse praktijk, die je ook zelf kunt voorleggen. Je collega’s of vakgenoten denken met elkaar mee en geven feedback, suggesties en mogelijke oplossingen.

Gilde tarief GRATIS (normaal tarief € 45,00), de korting wordt automatisch verrekend wanneer je jezelf inschrijft.

Wordt nu lid!

€ 125,00 per jaar
Inspiratiecongressen

De inspiratiecongressen van het ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’ – Gilde, zijn er speciaal voor gastouders, pedagogisch medewerkers en pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. De congressen worden georganiseerd door het Gilde met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers en netwerk voor pedagogisch professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Wanneer je Gilde-lid bent en je schrijft je in voor een inspiratie congres wordt er automatisch Gilde-tarief gerekend!

Masterclasses

Heb je geen tijd voor intensieve studietrajecten en wil je toch snel en effectief je kennis bijspijkeren? Kom dan naar een van de masterclasses van het ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’ – Gilde. Op één dag praten toptrainers en professionals uit de praktijk je bij over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends binnen het werkveld en gaan we met elkaar in gesprek om de nieuwe inzichten te koppelen aan de werkpraktijk.

Gilde tarief hele dag 10.00 – 16.00 inclusief lunch, € 145,00 (normaal tarief € 195,00)

Coach de coach

Als jij zowel pedagogisch coach als pedagogisch medewerker bent, moet ook jij gecoacht worden – door een andere coach! Tijdens de intervisies van KIKI Training & Coaching is het mogelijk om elkaar te coachen en/of komen pedagogisch coaches bij elkaar voor een sessie aan de hand van Beeld In-Zicht.

Online Gilde omgeving

Als Gilde lid krijg je toegang tot een speciale online Gilde omgeving van KIKI Kennisinstituut. Op deze pagina staat het aanbod van intervisies, congressen en masterclasses die KIKI jaarlijks organiseert. Op deze speciale pagina staan kortingscodes voor korting op de bijeenkomsten.

Nieuwsbrief

Speciaal voor Gilde leden worden er informatie nieuwsbrieven gestuurd, met de laatste ontwikkelingen, praktijkkoppelingen en overige informatie.

Pedagogische kwaliteit in de praktijk – Gilde lidmaatschap heeft vele voordelen:

* Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
* Exclusieve Gilde nieuwsbrief
* Online leeromgeving bij KIKI Kennisinstituut met verschillende werkvormen-
* Korting op congressen en masterclasses-
* 10 x per jaar de mogelijkheid om gratis deel te nemen ‘intervisie’ 
* Coach de coach

* Advisering bij pedagogische en beleid vragen

Lidmaatschap

Ben je werkzaam in de kinderopvang, het onderwijs als leerkracht, pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker, stafmedewerker of gastouder. Word dan lid van het ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’ – Gilde! 
De lidmaatschapsprijs is € 125,00 per jaar.
Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Inzicht is de eerste stap naar verandering!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte


Offerte of bel-
afspraak aanvragen?

Vraag nu aan en wij nemen contact met je op!