Gilde: Pedagogische kwaliteit

In dit gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak!

Kwaliteit leveren is essentieel. En daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Het ‘Pedagogische Kwaliteit in de praktijk’-Gilde is daarop het antwoord. In dit Gilde vind je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door binnen het Gilde deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten, verdiepende trainingen en workshops – allemaal gericht op pedagogische kwaliteit!

Voordelen voor Gildeleden:

  • Gratis onbeperkt deelnemen aan intervisies live of virtueel
  • Facebook groep: Gilde – Pedagogische kwaliteit in de praktijk
  • Voorrang bij reserveren van congressen, masterclasses en intervisies
  • Gratis lidmaatschap: Podcast KIKI: Gilde – Pedagogische kwaliteit in de praktijk
Online Gilde omgeving

Als Gilde lid krijg je toegang tot een speciale online Gilde omgeving van KIKI Kennisinstituut. Hierin vind je de volgende informatie:

Coach de Coach

Als jij zowel pedagogisch coach als pedagogisch medewerker bent, moet ook jij gecoacht worden – door een andere coach! Tijdens de intervisies van KIKI Training & Coaching is het mogelijk om elkaar te coachen en/of komen pedagogisch coaches bij elkaar voor een sessie aan de hand van Beeld In-Zicht.

Intervisies

Diverse keren per jaar organiseert KIKI Training & Coaching speciale intervisie bijeenkomsten. Intervisie is effectief en leerzaam! Je praat met collega’s of vakgenoten over vraagstukken uit de dagelijkse praktijk, die je ook zelf kunt voorleggen. De deelnemers denken met elkaar mee en geven feedback, suggesties en mogelijke oplossingen. Je vindt de geplande data in de online leeromgeving.

Facebookgroep

De Facebookgroep: ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk – Gilde’ is een plek waar je in contact kunt komen, leren en delen met andere mensen die vergelijkbare pedagogische en coaching interesses hebben. Iedereen die lid is van deze groep is aangesloten bij het Gilde van KIKI Kennisinstituut.

Nieuw! Podcast KIKI Kennisinstituut

Als Gilde lid heb jij vanaf 1 november 2023 onbeperkt en gratis toegang tot de Gilde podcasts van KIKI Kennisinstituut! Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling omtrent de podcast.