Extra mogelijkheden

Wij verzorgen congressen, ouderavonden, masterclasses en webinars

Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Binnen KIKI zijn er verschillende mogelijkheden om nieuwe inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de veranderingen binnen je vakgebied!
Zo kun je gebruik maken van onze congressen, waar je onder begeleiding van enthousiaste experts en samen met andere professionals uit jouw vakgebied leerzame en inspirerende onderwerpen worden behandeld. Tijdens congressen ontmoet je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak!

Onderwijs en kinderopvangorganisaties streven naar ouderbetrokkenheid, waarbij wederzijdse samenwerking en inbreng de optimale ondersteuning bieden rondom de kinderen. KIKI verzorgt ouderavonden met verschillende thema’s op locatie of virtueel door het verzorgen van een webinar. Het team van KIKI inspireert en informeert jullie ouders graag en vergroot samen met jou de ouderbetrokkenheid in de organisatie!

Kwaliteit leveren is essentieel en daarvoor moet je jezelf blijven verbeteren! De door KIKI Training & Coaching georganiseerde masterclasses geven je nieuwe inzichten en helpen je visie op het vak te verscherpen! Naast een masterclass kan je ook een webinar volgen. Deze webinar is interactief en zo kunt u vanaf huis of je werk theoretische kennis opdoen, ervaringen uitwisselen met collega’s en andere professionals zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen. Na deelname ontvang je een hand-out en bewijs van deelname. Tijdens masterclasses en webinars ontmoet je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak!