congressen

De congressen worden verzorgt bij KIKI Kennisinstituut in Bunschoten

Hoe blijf je op de hoogte van de veranderingen in je vak? Hoe blijf je zelf in ontwikkeling? Waar doe je inspiratie op?

Onze congressen geven je nieuwe inzichten en kennis over de ontwikkelingen in je vak. Onder enthousiaste begeleiding van experts en samen met andere professionals uit uw vakgebied worden leerzame en inspirerende onderwerpen behandeld. Tijdens de congressen ontmoet je vakgenoten die hetzelfde willen als jij – excelleren in hun vak! En dat bereik je door deel te nemen aan inspirerende congressen. 

Locatie:

Vakgebied:

Cursussoort:

banner
Inspiratiecongres 'Gastouders'
Congres
Gastouder is een vak! Wilma Polderman en Hester Baars vertellen tijdens dit inspiratiecongres meer over het vak Gastouder en hoe jij als gastouder VErrijkend spelen kan stimuleren.
Informatie
banner
Inspiratiecongres 'De ontdekkers en avonturiers'
Congres
Dit inspiratiecongres gaat over het behouden van de spontaniteit en creativiteit bij kinderen. Daarnaast wordt er gekeken naar wat theater kan doen met de persoonlijke ontwikkeling van een kind.
Informatie
banner
Inspiratiecongres 'Pedagogisch coaches'
Congres
Tijdens het congres blikken we terug op het tweede jaar in functie als pedagogisch beleidsmedewerker/coach en daarnaast kijken we naar de toekomst.
Informatie
banner
Inspiratiecongres 'Luie kinderen bestaan niet'
Congres
Wij zien ieder kind als een uniek persoon met eigen eigenschappen die ons van elkaar onderscheid. Daar moet je verschillend mee omgaan.
Informatie
banner
Inspiratiecongres ' Baby's In-Zicht' met Anna Verwaal
Congres
Je prenatale periode is belangrijk voor de rest van je leven. Een vormende tijd, vertelt Anna Verwaal – geboorteconsulente, verpleegkundige met moederkindspecialisatie en lactatiekundige.
Informatie