Coaching op maat

Persoonlijke ontwikkeling duurt een leven lang!

Een leven van een mens, is wat zijn gedachten ervan maakt

Niemand is hetzelfde; jij hebt jouw eigen doelen en wensen. Je verdient een persoonlijke aanpak die werkt voor jou. Jij weet waar jij behoefte aan hebt en wat je nodig hebt om de juiste ontwikkelstappen te maken.

Tijdens het leven heb je niet altijd alles in de hand. Situaties veranderen of lopen vast, problemen en gevoelens ontstaan, belangrijke vragen blijven onbeantwoord en persoonlijke ontwikkeling stagneert. Als je last hebt van angst en onzekerheid kan dat je behoorlijk in de weg staan om te leven zoals je dat graag wilt. Angst en onzekerheid zijn vaak het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Soms kan dit komen door je zelf, soms door je omgeving of door een negatieve ervaring. Wat de reden ook is, het wordt de hoogste tijd om te stoppen met je slecht voelen en weer te beginnen met je goed voelen. De ervaren coaches van KIKI Training & Coaching begeleiden mensen met hart, vertrouwen en energie tijdens de ontwikkelreis die je gaat maken. We coachen op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit om bij jou het beste in jezelf naar boven te halen.

Door de inzet van de verschillende, op maat ingezette werkvormen, houden we je een spiegel voor en komen de antwoorden die je zocht naar boven. We onderzoeken samen wat jouw inspireert in het leven, waar je blij van wordt, wat je belangrijk vindt en wat je missie is. Van daaruit onderzoeken we wat jij nodig hebt om in je eigen kracht te komen en waar jouw mogelijkheden voor persoonlijke groei en verandering liggen!

Vormen van coaching op maat!

Voorafgaand aan persoonlijke of familie coaching plannen we een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken:

SYSTEEM IN-ZICHT

Systemisch In-Zicht is een manier om tot de onderlagen te komen. Daar waar het gedrag is ontstaan. Systemische coaching, maakt het mogelijk om dingen bij de wortel aan te pakken. Erkenning van de situatie zoals die is, werkt heel verhelderend. Dat inzicht maakt het mogelijk om op een andere manier te kijken naar de situatie waar je in zit. Je laat oude patronen achter je en maakt nieuwe keuzes...

NLP COACHING

NLP coaching kenmerkt zich door een korte, adequate aanpak. Je leert in een aantal sessies om weer grip te krijgen op jezelf. Er zijn een aantal krachtige NLP technieken die je helpen om je angst en onzekerheid te stoppen te vervangen door zelfvertrouwen.

TEAMDAG

Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. Tijdens de wandel coaching kom je stap voor stap zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer in balans raakt en in staat bent om je eigen weg te kiezen.

Prijzen

Vraag hier een vrijblijvende offerte op maat aan!