Startdata

Informatie

Mens In-Zicht, systemische opstellingsbijeenkomst

https://portaal.kiki-s.nl/image/cl800/banner

Introductie

Om een indruk te krijgen van hoe systemisch werken werkt, organiseren we regelmatig opstellingsbijeenkomsten.

Inhoud

Bij KIKI Training & Coaching geven we verschillende systemische opleidingen en verzorgen we systemisch coach trajecten. Tijdens andere scholingen die wij verzorgen vertellen we over hoe belangrijk het is verder te kijken dan gedrag. We leggen uit hoe je door systemisch te kijken hier meer inzicht in kan krijgen.

Een opstellingsbijeenkomst van Mens In-Zicht bijwonen?

Om een indruk te krijgen over systemisch werken, organiseren we regelmatig opstellingsbijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten komen vragen aan bod die betrekking hebben op jouzelf en/of in relatie tot jouw gezin, werk en/of bijvoorbeeld sport, relatie, etc…

Een vraag kan bijvoorbeeld gaan over weglekken van energie in je werk, over anders om willen gaan met het gedrag naar je kind of partner, onderzoeken wat het zo moeilijk maakt om tijd voor jezelf vrij te maken of waarom je regelmatig ‘ja’ zegt als je ‘nee’ bedoelt.

Deelnemers kunnen ervaring opdoen met representeren in de opstellingen. Er zijn vaak toevallige parallellen te trekken tussen de opstelling waarin je als representant deelneemt en een eigen thema. Dat maakt dat je als representant ook verrijkt naar huis gaat.

Belangrijk: Je hebt geen ervaring nodig om aan deze bijeenkomsten deel te nemen!

Als je alleen een opstelling wilt bijwonen om eens te zien hoe het gaat, kun je je ook aanmelden. Aan de zijlijn kun je heel goed meevoelen wat er in de opstelling gebeurt.

Studiebelasting: 3 uur

  • 3 uur training

Leerdoelen

  • Ervaring opdoen als representant
  • Vraag inbrengen
  • In-Zicht krijgen in systemisch werk
  • Persoonlijke ontwikkeling

Doelgroep

  • De systemische opstellingsbijeenkomst is geschikt voor iedereen die interesse heeft in systemisch werken en ervaring wilt opdoen.

Prijs

€ 0,00

Planning

wo 22-05-2024
+
di 24-09-2024
+
wo 27-11-2024
+

Contact/offerte aanvragen

Heb je vragen met betrekking tot een offerte en wil je iemand spreken van onze afdeling Sales? Boek hieronder een telefonische afspraak!