Speciaal voor jou en je collega’s hebben wij ons aanbod aan trainingen en scholingen voor de maand mei in één overzicht! Wij bieden diverse pedagogische trainingen en scholingen aan die live bij ons op locatie of virtueel vanuit huis te volgen zijn.

Alle trainingen en scholingen worden verzorgd door erkende KIKI trainers die gecertificeerd zijn als pedagogisch beleidsmedewerker/coach. En wist je dat de uren van het volgen van de (virtuele) trainingen en scholingen als pedagogisch coaching uren mogen worden opgenomen in het scholingsplan van 2021?

Schrijf je nu snel in door op de link van de training of scholing te klikken! Hopelijk tot snel in ons (virtueel) klaslokaal.

(VIRTUEEL) TRAININGSAANBOD OKTOBER:

     Actie!

     In deze laatste maanden van 2021 zijn veel pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers bezig met het pedagogisch beleid. De afgelopen jaren is in de wetgeving veel aangepast en zijn de eisen aangescherpt met als doel de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren en te ondersteunen. Hoe makkelijk en handig om hier de pedagogische kwaliteitsboom bij te gebruiken. De kwaliteitsboom helpt jou om een concreet werkplan te maken, gebaseerd op het pedagogisch beleidsplan van jouw organisatie. Bestel je het whiteboard de komende maanden, dan ontvang je gratis het e-book pedagogische kwaliteit met uitleg hoe je de boom kunt inzetten in de kinderopvang, BSO en als gastouder!

     Webshop

         Geef een antwoord

         Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *